Personenschade na ongeval of medische fout

Naast personen- en familierecht, ondernemingsrecht, insolventierecht, arbeidsrecht en huurrecht houden onze advocaten zich ook bezig met personenschade naar aanleiding van een ongeval of medische fout.

Slachtoffers van een ongeval of medische fout krijgen vaak te maken met ingrijpende lichamelijke en financiële gevolgen. Is een ander hiervoor aansprakelijk? Dan kan men aanspraak maken op een schadevergoeding voor alle personenschade. In de meeste gevallen moet dit worden verhaald via een verzekeringsmaatschappij. Een dergelijke letselzaak kent vaak een moeilijk en langdurig proces, waarbij hulp van een letselschade advocaat noodzakelijk is. Onze advocaten staan u bij dergelijke zaken dan ook graag bij.

Uw advocaat in Eindhoven

Bent u slachtoffer geworden van een ongeval en heeft u letsel opgelopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Als lid van de Vereniging voor Letselschadeadvocaten bent u verzekerd van een advocaat die kennis van zaken heeft. Daarnaast staan wij niet alleen slachtoffers bij, maar ook de werkgevers van de slachtoffers. Indirect worden zij immers ook financieel getroffen.

Wilt u meer weten over onze diensten en services op het gebied van personenschade? Neem dan direct contact met ons op. Wij vertellen u hier graag meer over op ons kantoor in Eindhoven.