Uw advocatenkantoor bij u in de regio

Op zoek naar een ervaren advocatenkantoor in de omgeving van Eindhoven? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Als advocatenkantoor zijn wij ervaren in veel verschillende rechtsgebieden. In vele situaties kunnen wij u dus bijstaan. Hieronder zullen wij kort deze rechtsgebieden toelichten.

Personen- en familierecht houdt zich bezig met kwesties rondom individuele personen en verhoudingen binnen een familie. U kunt hierbij denken aan zaken zoals naamswijzigingen, echtscheidingen en adoptie.

Insolventierecht houdt zich bezig met particulieren en bedrijven die in financiële problemen zijn geraakt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan faillissement of schuldsanering.

Arbeidsrecht omvat alle wet- en regelgeving die te maken heeft met het dienstverband tussen werknemers en werkgevers. Dit kan bijvoorbeeld gaan over contracten en ontslag.

Vastgoed- en huurrecht gaat over juridische zaken met betrekking tot huur en verhuur, koop en verkoop, erfpacht, bouw, burengeschillen en erfdienstbaarheden. Daarnaast kunt u ook denken aan het laten opstellen van huur- en koopovereenkomsten.

Personenschade en aansprakelijkheidsrecht staat vooral in het teken van letsel- en overlijdensschade naar aanleiding van een ongeval of medische fout.

Ondernemingsrecht omvat alle zaken  waar een ondernemer op juridisch gebied mee te maken kan krijgen.

Het erfrecht regelt de overgang van de bezittingen en schulden van erflater op de erven.

Contact met ons advocatenkantoor

Heeft u een kwestie omtrent één de bovengenoemde rechtsgebieden? Neem dan direct contact op met één van onze advocaten in Eindhoven. Dit kunt u doen door te bellen naar 040 - 798 00 66.